crazyphoto logó

360 Spinner és a nyári láz

A jó idő beköszöntével, rengeteg kültéri rendezvényre kapunk megkeresést. Ez érthető is hiszen sokan szeretik kihasználni a jó időt azzal, hogy kültéren töltik idejüket, vagy akár kültéri esküvőt, rendezvényt szerveznek.

A 360 Spinner kültéren is használható amíg az időjárás engedi, csak annyi szokott lenni a kérésünk, hogy mindig legyen B terv, ha eleredne az eső, hova lehet bevinni a gépet és kiegészítőit. Illetve ha nagyon erősen tűz a nap akkor lehetőség szerint árnyékos helyre telepítjük a gépet.

Mivel a 360 Spinner nevéből adódóan 360 fokos panoráma videókat készít, a környezet a gép körül mind a videó része lesz. Így bizonyos esetekben még sokkal szebb is lesz a végeredmény kültéren, mintha egy rendezvényterem sarkába raknánk.

A 360 Spinnernek minimum 3×3 méter helyigénye van, de 4×4 méter az ideális. Akár bel akár kültéren szeretnétek üzemeltetni, minden esetben biztosítunk hozzá 6 darab elegáns matt fekete kordont vörös szalaggal és RGB fénytechnikai csöveket is viszünk plusz látványelemként. Beltéri helyszeín esetén vörös szőnyeggel is készülünk.

Az elkészült videókat, azonnal le lehet tölteni telefonra QR kód segítségével, vagy elküldhető emailen is a média megosztó állomásunkat használva, melyet szintén minden esetben biztosítunk és a 360 Spinner mellé helyezünk ki egy könyöklő asztalra.

A videó hosszát, felépítését, az alatta szóló zenét és az overlay-t (logózott keretet) is az igényeitekre szabjuk, így pont olyan lesz a végeredmény amilyet ti szeretnétek.


Tekintsd meg 360 Spinner csomagjainkat ITT.

Kérj fotó videós ajánlatot ITT