crazyphoto logó

360 Spinner marketing célokra

Céges rendezvények, expok, családi vagy sportnapok során, fontos a márkamegítélés szempontjából, hogy milyen márkamegjelenéssel és milyen minőségű programokat nyújt a vendégeknek egy vállalkozás. Egy szórakoztató aktivitás, intenzív márkamegjelenéssel, már szinte klasszikus recept a márka ismertségének növelésére.

De hogyan növekedhet a márka/cég/brand ismertsége a 360 Spinner szolgáltatással?

Először is adott a 360 Spinner aktivitás népszerűsége, a pörgő kamera, a vicces kiegészítők és az emberek természetes fel-fel nevetése önmagában vonzza a tömegeket. Az sem árt ha valamilyen emlékkel távoznak a vendégek, melyen szerepel a reklámozni kívánt tartalom. Ez bármelyik 360 Spinner csomagunkkal megvalósítható, hiszen minden ügyfelünknek egyedi, logózott/brandingelt overlay-t azaz videó keretet gyártunk. Így mindenki, aki kipróbálja a 360 Spinnert egy brandingelt videó formájában kapja meg a végleges tartalmat.

Ezeket a videókat vendégeink gyakran személyes közösségi média platformjaikon is megosztják, mely tovagyűrűző hatást indukál a márka/cég/brand terjedésében. De ez még nem minden, ugyanis az opcionális baranding opciók listája csak most kezdődik.

Van lehetőség a 360 Spinner porondját is brandingelni. Ez az 1 méter átmérőjű ledekkel körbevett edzett üveg platform, kellően nagy felület biztosít a logók, feliratok és egyedi grafikai elemek szabad szemmel is jól látható megjelenítésére.

Egyedi táblás/pálcikás kiegészítők gyártására is van lehetőség. Céges ügyfeleinknek gyakran gyártatunk egyedi táblákat, termékeikről, logójukról és eszközeikről. Ezek jellemzően hatalmas sikert aratnak az ott dolgozó vendégek körében. Bármilyen forma és grafika megvalósítható, csak a képzelet szab határt.

Egyedi LEDes neontáblák gyártására is van lehetőség, melyen logót, feliratot, mottót vagy bármilyen más grafikát lehet megjeleníteni. A prémium minőségben kivitelezett, többszínű élénk fények tökéletesek figyelemfelkeltésre és a márka ismeretének tovább terjesztésére.

Bár jellemzően a Szelfigépekhez és fotózáshoz szokás textil szövethátteret bérelni, volt olyan megkeresésünk, melyben arra kértek, hogy több oldalról vegyük körbe a 360 Spinnert fotófalakkal, természetesen ezt is megoldottuk az ügyfélnek. Ráadásul egyedi textil fotófalak gyártását is vállaljuk, így bármilyen grafika megjelenhet a vendégek mögött.

E-mailes megosztás esetén az email template is egyedire szabható, így a vendégek az ügyfél logójával és email felépítésével kapják meg a készült videókat.

Tekintsd meg 360 Spinner csomagjainkat ITT.

Kérj fotó videós ajánlatot ITT