crazyphoto logó

360 Spinner vs. Szelfigép

A szelfigép és a 360 Spinner két szórakoztató rendezvény kellék, melyek remekül egészítik ki egymást, de külön-külön is fergeteges szórakozást biztosítanak a vendégeknek. A legnagyobb különbség a két eszköz között, hogy míg a 360 Spinner rövid videókat készít, a Szelfigép fényképeket.

A 360 Spinner egy 360 fokban körbe forgó nagyfelbontású kamerával rögzíti a porondon álló vendégeket, a felvett videót igény szerint brandingeljük, zenét rakunk alá, felgyorsítjuk, belassítjuk vissza bumerángozzuk és kész is, a jellemzően 20-30 másodperces frenetikus végeredmény. Az elkészült videók a gép mellet kihelyezett iPad-ről azonnal megoszthatóak, e-email, QR kód vagy Apple készülékek esetén AirDrop használatával.

A Szelfigép által készített képek re is kerül egy brandingelhető keret, igény esetén egyedi a tematikára gyártott dizájnnal, névvel. A készült képeket fizikailag, prémium minőségű valódi fotó papíron, akár korlátlan mennyiségben nyomtatva biztosítjuk a helyszínen. A képeket továbbá digitális formában, közvetlenül a szelfigépről is meg lehet osztani e-mail vagy QR kód segítségével, illetve online galériát is biztosítunk.

360 selfie készüléket használ 2 csinos lány

Mindkét eszközt mindössze párszáz wattos alacsony elektromos energiafogyasztás jellemez, azonban a 360 Spinner nehezebb és egy kicsit több helyre van szüksége a rendezvényhelyszínen, minimum 3×3 méterre, míg a szelfigép akár 2×2 méteres területen is installálható.

A szelfigéphez textil fotófalat, stúdió vakut, beauty disht és vicces kiegészítőket biztosítunk, míg a 360 Spinnerhez vörös szőnyeget, kordonokat, fénytechnikai RGB csöveket és egy média megosztó készüléket (iPad).

Összegezve tehát, mindkét eszköz szórakoztató programot bíztosít a vendégeknek, az egyik képeket készít a másik videót, hasonlóképpen, mint ahogy ezt a rendezvény fotó & videónál megszokhattuk. Külön-külön is remek dolgok tudnak készülni, de minnél több technikájú megörökítést használunk, annál több szemszögből marad meg az emlék.

Nézd meg 360 Csomagajaánlatainkat ITT.

Vagy kérd rendezvény fotó videós ajánlatunkat ITT.