crazyphoto logó

A valóban korlátlan fotóautómata szolgáltatás

A korlátlan szelfigép csomagok a legkeresettebbek a céges rendezvényektől az esküvőkig. Ez érthető is, hiszen ezeken a kiemelt napokon senki nem szeretné, ha a legjobb hangulat közepette derülne ki, hogy elfogyott a nyomtatható mennyiség. Előre pedig szinte lehetetlen megjósolni, hogy hány kép fog fogyni az esemény folyamán. A korlátlan csomagok lehetővé teszik, hogy mindenki annyi képet vigyen haza magával amennyit szeretne, és aki a végén érkezik az se maradjon le a mókáról. De tényleg korlátlan a korlátlan? Vannak kisbetűs részek? Ezeket vizsgáljuk most meg alaposabban.

Egy asztalon rengeteg fotó amit a fotóautómata nyomtatott

A korlátlan nyomtatás biztosítása kockázatvállalással jár a szelfigépszolgáltatóknak, hiszen egyszer-egyszer tényleg vannak olyan események ahol a nyomtatott mennyiségek már-már az ésszerűtlen pazarlás kategóriájába esnek. Ennek kockázatát különböző kitételekkel és apróbetűs feltételekkel csökkentette több szolgáltató. Sokszor korlátlan fotózás van feltűntetve nem pedig korlátlan nyomtatás. Erre figyeljetek, mert a valóságban ez azt jelenti, hogy akárhány képet készíthettek, de mindegyik képből csak egy példány fog nyomtatásra kerülni. Képzeld el, hogy elkészült a tökéletes csoportkép a barátaiddal, de csak egyikőtök viheti haza emlékbe. Nem az igazi, ugye? A készített fotókat legtöbb esetben egy egyedi feliratú keretbe helyezik a szelfigépek, melyen szerepelhet 1, 2, 3 vagy akár 4 fotó is. Vannak, akik azért számítanak felárat ha csak egy fotó szerepel a képen.

A CrazyPhoto nem korlátoz be titeket az apró betűkkel! Ha bármelyik korlátlan csomagunkat választjátok, annyi példányt nyomtattok a készült képekből amennyit szeretnétek, és annyi fotó szerepel a képeken ahányat szeretnétek. Ezt jelenti a valódi korlátlan!

Tekintsd meg korlátlan csomagjainkat vagy kérd fotó videó ajánlatunkat.