crazyphoto logó

Szelfigép kültéren és rossz időben

A Szelfigép jellemzően beltéren üzemel, azonban már több tucat munkánk volt kültéri rendezvényeken is. Legyen szó családi napról, sport rendezvényről vagy koncertről a CrazyPhoto partner a megoldásokban.

Kültéri rendezvény esetén természetesen fontos tényező az időjárás. Érzékeny elektronikai eszközökből álló szelfigépeink sem extrém hidegnek sem extrém melegnek nem lehetnek kitéve. Azaz 40 fokos melegben tűző napon nem, de egy napernyő használatával már tudunk üzemelni. Az extrém hidegben kültéren még problémásabb lehet a páralecsapódás miatt, így ha ilyen igény lenne mindenképp előre jelezzétek.

Amennyiben nem várható eső a szolgáltatás ideje alatt, a szelfigép ugyan úgy tud üzemelni mintha beltéren lenne, annyi különbséggel, hogy gépkezelőnk kicsit gyakrabban fogja finom hangolni a kamerabeállításokat, hogy kompenzáljon a változó fényviszonyokra. Amennyiben van esély rá, hogy a rendezvény alatt esni fog az eső, érdemes lehet mégis beltérre telepíteni, hogy ne kelljen megszakítani a szolgáltatást, ha elered az eső.

Azonban akár várható eső akár nem, kültéri rendezvény esetén célszerű B tervnek lennie, azaz ha mégis eleredne az eső, hova rakja át a szelfigépet kollégánk. Ilyen esetben a távolság és domborzat függvényében, kollégánk lehet segítségre szorul a gép gyors beszállításához. .

Összegezve tehát, a szelfigépet szinte bármilyen körülmények között tudjuk üzemeltetni, amennyiben fel tudunk készülni rá. Így mindig érdemes részletesebb leírást adni a helyszínről, főleg a kültéri üzemelést szeretnétek. 

Tekintsétek meg csomagajánlatainkat ITT

Vagy kérjétek fotós videós szolgáltatásunk ITT