crazyphoto logó

Crazy Melange

Szórakoztató. Trendi. Eredeti.

Könnyed hangulatú háttérzenét keresel, mely megkoronázza rendezvényed? A CrazyMelange duó biztosítja számodra az igazi dallamkánaánt Ray Charlestól a Budapest Báron át egészen Ed Sheeranig. Ha egy valóban emlékezetes estét szeretnél, ne hagyd ki!

Miért válaszd az élőzenét?

Képzeld el, hogy belépsz a rendezvény helyszínére, belekortyolsz kedvenc italodba, és a következő pillanatban felcsendül élőben fiatalkorod egyik legkedvesebb slágere. Elképzelted? Az élőzene varázsa megteremti számodra azt az exkluzív hangulatot, ami minden rendezvényt izgalmassá tesz. Egy koncert különleges atmoszférája átjárja testünket, lelkünket, amit egyetlen “gépi zene” sem tud felülmúlni, mert a hangszeres élő hangzás utánozhatatlan.

Hallgass bele

A Crazy Melange duó színig van változatos és őrületesen izgalmas dallamokkal. Az ének szekciót Kriszti bársonyos hangja mézesíti, míg a gitár harmóniát Bálint kezei ékesítik A Crazy Melange duó mint egy bolondos kávé, melegséggel és jó energiákkal tölti el az embereket szívét. Zenei performanszuk atmoszférája kifejezi mindazt ami szavakkal sokszor kimondhatatlan. Hallgass bele a Crazy Melange egyvelegbe!

Miért a CrazyMelange?

A CrazyMelange mint egy bolondos kávé, izgalmasan vegyíti a karakteres, jól ismert slágereket a gitárzene krémes lágyságával és a mézédes női hang varázsával. A CrazyMelange duó tagjai, Kriszti és Bálint több, mint nyolc éve zenélnek együtt, duóként pedig már öt éve elengedhetetlen résztvevői a sikeres rendezvényeknek. Hogy mi teszi őket igazán egyedülállóvá? Produkciójuk színes zenei repertoára és igazi, őszinte zeneszeretetük!

Mely dalok a kedvenceik?

Szívük csücske a letisztult, lágy hangzásvilág, melyet szívesen fűszereznek pörgős, vadóc dallamokkal. Angolul és magyarul vegyesen játszanak
réggebbi és újabb örökzöld remekműveket a pop, soul, blues és rock stílusokban. Különösen élvezik, hogy elegáns ruhába öltöztetik a legbohóbb rádiós slágereket is. Kedvenc dalaik Chris Isaaktől a Wicked game és Ray Charlestól a Hit the road Jack.

CrazyMelange élőzenei ajánlatunk

Válassz egyet a legnépszerűbb csomagjaink közül és kérj egyedi ajánlatot! 

Mini Melange

79.990Ft

1 óra élőzene

Medium Melange

129.990Ft

2 óra élőzene

Mega Melange

169.990Ft

3 óra élőzene

Extra szolgáltatásaink díjai

Hangosítás: 40.000 Ft

3 óra feletti további rendelkezésreállás: 40.000 Ft / óra

Kiszállási díjak

Budapesti kiszállás: 5.000 Ft

Budapest területén kívül 130 Ft / km díjon települünk ki.

Áraink alanyi adómentesek, így nem terheli őket ÁFA. 

Mire van szükségünk?

Ezekre a feltételekre van szükségünk a gépünk működtetéséhez

220V

Áramforrás

4 m2

Minimum 2 x 2 méteres területre

Egy kis ízelítő a visszejelzéseinkből

#rendezvény #élőzene #cégesbuli #gitár #megnyitó #előadás

Márta & János
Read More
A buli folyamán mindenki nagyon élvezte a zenéket, így az unokahúgomtól egészen a nagypapámig mindenki a táncparketten maradt egészen az éjszakába nyúlóan. Nagyon elégedettek vagyunk a zenei választékkal is, amely magában foglalt modern és tradicionális zenéket egyaránt, beleértve a latint, rock and roll-t, rockot, magyar és külföldi zenéket is. Különösen hálásak vagyunk, hogy a legkitartóbb vendégeknek még pár dalt eljátszottatok a buli vége után. Az esküvőnk biztosan nem sikerült volna ennyire jól a zenekar nélkül, így bátran ajánljuk őket bármilyen rendezvényre. Köszönjük! Üdvözlettel, M&J
Emese & Tibi
Read More
Kriszti és Bálint egyszerűen megágyaztak a jó hangulatnak már a rendezvény elején. Az élő zene semmihez sem fogható, és örök garancia a vendégek minőségi szórakoztatására. en a nagypapámig mindenki a táncparketten maradt egészen az éjszakába nyúlóan. Nagyon elégedettek vagyunk a zenei választékkal is, amely magában foglalt modern és tradicionális zenéket egyaránt, beleértve a latint, rock and roll-t, rockot, magyar és külföldi zenéket is. Különösen hálásak vagyunk, hogy a legkitartóbb vendégeknek még pár dalt eljátszottatok a buli vége után. Az esküvőnk biztosan nem sikerült volna ennyire jól a zenekar nélkül, így bátran ajánljuk őket bármilyen rendezvényre. Köszönjük! Emese & Tibi
Temesvári Andrea
Read More
Kiemelném az akusztikus párost a rendezvényről. Ismerős dallamokat hallhattam, kellemes feldolgozásban.
Lővei Péter & Andrea
Read More
A Crazy Duó bizsergetően jól adta elő a számokat, mindenkinek tetszett, fiataloknak és idősebbeknek is egyaránt. A szelfi gép is nagyon tetszett a vendégeknek, 5 csillag!
Sári & Zsombi
Read More
Csodálatos hangzású a Crazy Melange duó. Felejthetetlen este volt, köszönjük szépen az élményt és a változatos zenéket. 😃
Previous
Next

Kapcsolat

Ajánlatkérés

Kérjük add meg a saját, illetve a rendezvényre vonatkozó adataidat és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, a megrendelés csak írásos visszaigazolásunk után válik érvényessé.