crazyphoto logó

Közösségi média és a Szelfigép

A közösségi média egyre jelentősebb szerepet tölt be a mindennapi életünkben. Érthető is hogy sokan szeretik megosztani a mindennapi vagy különleges történéseket ismerőseikkel barátaikkal. De mi köze ennek a Szelfigéphez?

A szelfigép stúdió minőségű fotókat készít a vendégekről pár másodperc alatt, amit aztán ki is nyomtat valódi fotópapírra, melyet emlékként vihettek haza. Azonban a képeket QR kóddal vagy email használatával közvetlenül a szelfigépről is megoszthatod, így pár másodperc múlva már a telefonodon is ott lehet.

A nagyfelbontású profi képeket pedig a telefonodról további pár másodperc alatt posztolhatod kedvenc közösségi oldalaidra mint a Facebook vagy Instagram, de Snapchat-en is elküldheted vagy WhatsApp-on, Messenger-en barátaidnak, ismerőseidnek.

A szelfigép által készített szelfik garantáltan látványosabban és jobb minőségűek mint amit az emberek a telefonjukkal tudnak készíteni. Így, ha szelfigépen készült képeket osztasz meg a közösségi felületeken általánosságban jobb minőségű és látványosabb profi képeket használhatsz, ami a követőidnek is tetszeni fog.

Összefoglalva tehát, a szelfigép nem csak maradandó emlékeket nyomtat, közösségi média platformjaidat is fel tudja dobni pár őrületesen jó profi képpel. Így ha látsz egyet vagy rendezvényed közeleg mindenképp keresd a CrazyPhoto-t. 😊

Tekintsd meg 360 Spinner csomagjainkat ITT.

Kérj fotó videós ajánlatot ITT.