crazyphoto logó

Miért jobb a CrazyPhoto a többi szolgáltatónál?

Az elmúlt években annyi frissen induló szelfigép szolgáltató jelent meg Magyarországon, sokszor 1 gépes, 1 fős egyéni vállalkozóként, hogy néha már azt érezheti az ember, hogy nem tud választani a sok szolgáltató közül. Ezt csak tovább nehezíti, hogy a weblapok nem adják vissza a helyszíni szolgáltatás színvonalát. Ebben a cikkben kifejtjük, hogy mire érdemes figyelni a választáskor és mi különböztet meg egy prémium szelfigépet egy tákolmánytól.

 

Kezdjük a mi történetünk elején, a CrazyPhoto-t két olyan szakember alapította, akiknek több mint 10 éves tapasztalata van rendezvény és reklám fotózással és videózással, innen ered a stabil technikai háttér, a tökéletes képminőség és a kifinomult beállítások. A tulajdonosok a mai napig felügyelik a rendezvényekre való felkészülést és a rendezvényeken nyújtott szolgáltatás minőségét, pedig ma már egy csapat dolgozik az üzemeltetésen, így nem szokott porszem csúszni a gépezetbe, amiben megállapodtunk, az úgy is lesz.

Egy prémium szelfigépet, már messziről ki lehet szúrni, elegáns homogén megjelenésével minden környezetbe illeszkedik, sőt gyakran emel a helyszín színvonalán. Azonban a csoda a belsejében történik. Míg az olcsó szelfigépekben webkamera, LED-es vaku és olcsó nyomtató található, a CrazyPhoto prémium gépei tükörreflexes DSLR kamerákkal, stúdió vakuval, beauty dish-el és labor minőségű hőszublimációs nyomtatókkal vannak felszerelve. Gépeink elegáns matt feketék, hogy minden környezethez illeszkedjenek, de van lehetőség egyedi borításra is, tehát maga a gépház is brandingelhető.

A CrazyPhoto-nál továbbá nem számolunk fel foglalót/előleget, a szolgáltatások díját akár a rendezvény napján, a helyszínen is kifizetheted. Ha olvastátok a korlátlan csomagokról szóló bejegyzésünket, már azt is tudjátok, hogy nálunk a korlátlan az valóban korlátlant jelent, kis kapuk nélkül. Akárhány fotó lehet egy képen, és akárhány másolatot nyomtathattok az elkészült képekből ha korlátlan csomagjainkat választjátok.

 

Végezetül az ügyfélszolgálatunkat szeretném kiemelni, mely nemcsak 24 órán belül válaszol minden kérdésre és munkaidőben telefonon is folyamatosan a rendelkezésetekre áll ha kérdés, kérés merülne fel, de folyamatosan azon dolgozik, hogy a nagyszámban beérkező egyedi kéréseket is magas színvonalon oldja meg az ügyfeleinknek. Ha van egy ötleted keress minket és segítünk a megvalósításban. Sajnos ez nem mindegyik szolgáltatóról mondható el, ezért jobb egyből olyannal szerződni, aki elérhető, gyorsan válaszol, profi és rugalmas.