crazyphoto logó

Miért kell szelfigép ha van fotós?

Akár esküvőről, akár céges rendezvényről van szó, az emlékeket szeretik megörökíteni az emberek, hogy évek múlva is mosolyt csaljon az arcukra az a remek kép a nagy napról.  Mivel csapatunk 10 éve foglalkozik rendezvény fotó és videóval, pontosan tudjuk mennyire Fontosak ezek az emlékek és milyen erővel bírnak. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ha már van rendezvény fotós, mi szükség lehet egy szelfigépre?

Fontos tudni, hogy a Szelfigép nem váltja ki a rendezvény fotóst, ahogy egy fotós sem váltja ki a szelfigépet, hanem kiegészítik egymást. Míg a fotós a rendezvény időtartama alatt folyamatosan járkál, keresi a legjobb kompozíciót, fényeket és szögeket, a szelfigép egy fix helyre van letelepítve, ahol kontrollált körülmények között tudjuk beállítani ezeket a tényezőket, így a rendezvény elejétől a végéig tudjuk biztosítani a megszokott magas színvonalú képeket és nyomtatásokat.

A rendezvény fotós feladata nem a vendégek szórakoztatása, hanem az adott pillanatok megörökítése. Míg a szelfigép generálja a pillanatot, és szórakoztató programot nyújt a vendégeknek. Ha nem úgy sikerült a kép ahogy szeretnétek, nem kell feltartanotok a fotóst, a szelfigépen akárhányszor újra próbálhatjátok, és egyből látjátok a képet egy nagy képernyőn.

Egy másik nagy különbség a fotós és a szelfigép között, az, hogy a vendégek hogyan és mikor kapják meg a képeket. A fotós több száz képet fog átadni digitálisan, válogatva, retusálva, minden vendégről, hetek múlva. Míg a szelfigép azonnal nyomtatja a papír alapú képeket az elkészülés után, kifejezetten nektek. Így már aznap este ki lehet rakni a hűtőre, és nem kell várni arra, hogy a többiek képe is elkészüljön. Arról nem is beszélve, hogy a szelfigép által készített képeket, a nyomtatáson felül, QR kóddal vagy e-mail-en azonnal digitálisan is le tudjátok menteni, így a telefonos szelfik helyett, stúdió minőségű képeket tudtok felrakni a közösségi oldalakra, közvetlenül a helyszínről.

Összegezve tehát, amennyiben lehetőségeitek engedik, érdemes mindkét szolgáltatást megrendelni, nem csak azért mert így több formában több típusú emléketek is lesz az estéről, de azért is mert a fotós által ritkán születnek ilyen őrületesen jó szelfik 😊

Tekintsd meg csomagajánlatainkat

Vagy kérd fotós videós ajánlatunkat.