crazyphoto logó

Röviden a 360 Spinnerről

A 360 Spinner egy interaktív kamera, amely képes 360 fokos videót készíteni. A 360 fokos videók készítése lehetővé teszi a vedégek számára, hogy a vendégek szórakozásként éljék meg a videózást majd egyedi emlékekkel térjenek haza.

Az eszköz magas minőségű videókat készít, és lehetővé teszi, hogy a a helyszínt és a környezetet is megörökítse ne csak a vendégeket.

A 360 Spinner által készített videókat és képeket könnyen megoszthatjuk a közösségi média platformokon, mint például az Instagram vagy a Facebook. Ez lehetővé teszi a vendégek számára, hogy azonnal megosszák élményeiket és emlékeiket a barátaikkal és követőikkel.

Az eszközhöz minden esetben biztosítunk személyzetet, vörös szőnyeget, fénytechnikai RGB csöveket, media megosztó állomást és Starter pack kiegészítő csomagot.

A Szelfigép 2×2 méter helyigényéhez képest, a 360 Spinnernek egy kicsit több hely kell a biztosnágos üzemeléshez, hozzávetőlegesen 3×3 méter. Nagyon érdekes és hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egyedi és emlékezetes élményeket szerezzenek.

Nézd meg 360 Csomagajaánlatainkat ITT.

Vagy kérd rendezvény fotó videós ajánlatunkat ITT.