crazyphoto logó

Szelfigépkezelő munkatárs

Mit csinál a szelfigépkezelő munkatárs?

A gépkezelő feladata, a megadott rendezvényre a megrendelt fotóautomatánkat kiszállítsa és üzemeltesse. A helyszínen össze kell állítani a készüléket, felállítani a hátteret, a vicces kiegészítőket elő kell készíteni. Egy egyszerű kalibrálás után indulhat is a szelfizés. Innentől csak kedvesen kell segíteni a vendégeknek, esetleg kérdéseket kell megválaszolni, és szimplán csak hagyni kell a társaságot hogy jól szórakozzanak.

Az aktivitás végén a gép elbontása a feladat, valamint a raktárunkba való visszaszállítása.

Mire van mindenképp szükséged a munka elvégzéséhez?

Ezeket mindenképp keressük az ideális jelöltünk esetén!

"B" kategóriás jogosítvány

Szükség lesz a vezetői rutinodra. Előfordul, hogy egy rendezvény akár 100 Km-re van Budapesttől.

Saját autó

Az automtatát a saját autóddal kell majd kiszállítanod.

Közvetlen személyiség

Fontos, hogy könnyen szót érts a környezeteddel és nyitott légy az idegen emberekre.

Technikai affinitás

Mindent meg fogunk mutatni, de nem árt, ha vonz a számítástechnika és a fotózás technikai oldala

További részletek

Előny, de nem feltétel:

A leendő feladataid:

Amit, nem kell csinálnod:

Mit adunk?

Fontos, hogy egy olyan fiatal srácot ismerjünk meg benned, akire hosszú távon is számíthatunk. Szeretnénk, ha folyamatosan és egyre több munkát tudnánk biztosítani, de ehhez az kell, hogy egy nyitott barátságos közvetlen ember legyél, aki jól érzi magát a rendezvények világában. Nem csupán szelfizésről van szó! A Crazyphoto a Studio Frames alá tartozik, ami közel 10 éve gyárt izgalmas fotókat és a mozgóképet. Ha ezen a területen is szeretnél gyakorlatot szerezni, ne is keress tovább, hanem jelentkezz.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Küldj nekünk egy fényképes önéletrajzot az allas@crazyphoto.hu címre és írj mellé pár sort, hogy van-e ilyen jellegű tapasztalatod és, hogy miért csinálnád szívesen ezt a munkát 🙂

A CrazyPhotoról!

2014 óta vállalkozunk közösen és keressük a kihívásokat, hogy mindig valami egyedit adhassunk megrendelőinknek. Hátunk mögött több száz rendezvénnyel, reklámfilmmel, esküvővel és rengeteg tapasztalattal vágtunk bele aktuális kedvencünkbe a CrazyPhotoba! Fotóautomatánk az egyik legkorszerűbb szerkezet a piacon: studió és laborminőségű fotókat produkál, köszönhetően a professzionális perifériáknak és szoftvernek. Rengeteget dolgoztunk azon, hogy ez az egyszerűnek tűnő szolgáltatás a legjobb élményt nyújtsa ügyfeleinknek a megrendelés pillanatától a rendezvény végéig.

Gacsal Zsolt és Tóth Balázs