crazyphoto logó

Kiegészítő szolgáltatásaink

Az alábbi branding opciókat és kiegészítő szolgáltatásokat tudjuk biztosítani

Egyedi brandingelt fotófal

Könnyen elképzelhető, hogy háttereink közül nem tudsz választani, kicsit úgy érzed egyik sem passzol igazán a rendezvényetekhez, vagy csak szimplán a főnök szeretné, ha a saját márkajelzését látná vissza a képeken.

Ebben az esetben vállaljuk nagyméretű ( 220×220 cm ) feszített textil fotófal és háttérfal gyártását. Egy darabban, toldás és a grafikán átfutó bármilyen vágás vagy varrás nélkül készül. Az elkészült huzat egy 220x220cm méretű lekerekített sarkú alumínium keretre kerül, ami gyönyörűen megfeszül és prémium érzést kelt.

Nincs grafikusod? Segítünk!

Amennyiben kéred, mi elkészítjük számodra a grafikát is.

Ár: 65.000 Ft

220cm x 220cm

Letisztult, keret nélküli megjelenés

Feszített, gyűrődésmentes vászon

Brandingelt gépház

Branding! Branding mindenekelőtt!

Van lehetőség felöltöztetni a fotóautomatát. Igen, tényleg! Szeretnéd ha a szelfigépen a Te logód jelenne meg? Vagy öltözzön a rendezvényhez? Semmi akadálya. Egy gyors grafikai egyeztetést követően, meg is kezdjük a fólia gyártását, és a rendezvényen már élvezheted is, ahogy a lemodernebb szelfigép a Te céged kosztümében tündököl. Ez nem csak branding, hanem presztízs is. 😉

Nincs grafikusod? Segítünk!

Amennyiben kéred, mi elkészítjük számodra a grafikát is.

Ár: 55.000 Ft

Cég színeibe vagy eseményre beöltöztetett gépház

Egyedi indítóképernyő

Aki ismeri a szelfiautomatákat, az tudja jól, hogy a kijelző érintésével lehet elindítani az őrületes fotózkodást. Persze, csinos ez a képernyő, de vajon személyre lehet szabni? Természetesen igen.

Az a vágyad hogy a vállalat logójához érve induljon a fotózás, vagy csak csupán egyedi szlogent, vagy buzdító szöveget szeretnél? Lehet!

Itt tényleg csak a képzelet és a humor szabhat határt! 🙂

 

Ár: 5.000 Ft

Legyen itt a saját logód

Egyedi nyomtatási sablon

Igen, ez az ami az összes nyomtatott képre rákerül, mint keret. Az oldalon számtalan sablon közül válogathatsz, de megeshet, hogy másra gondoltál, vagy egyik sem nyerte el a tetszésedet, vagy teljesen egyedit szeretnél. Semmi gond, grafikusunk készséggel áll rendelkezésedre. Csatolj nekünk egy logót, az elképzelést, esetleg mellékelj egy-két képet is és hamarosan jelentkezünk a látványtervvel. A tökéletesig meg sem állunk.

Ár: 4.990 Ft

Kövesse a nyomtatási sablon a rendezvényed stílusát

Hűtőmágnes

A CrazyPhotoval készült képek nagy sikert szoktak aratni. Miért ne lehetne az otthoni vagy az irodai hűtőn is szem előtt az elkészült fotó?!

Ebben segít a szolgáltatásunk, amivel pillanatok alatt mágnesessé alakítjuk a rendezvényen elkészült képeket.

Remek köszönőajándék a vendégek számára.

Ár: 8.000 Ft-tól

Spinner platform branding

Hogyan emelhetjük maximális szintre a céges megjelenést? Spinner platform brandinggel. Mivel a 360 szelfi készülékünk önmagában is rendkívül látványos és vonzza a tekinteteket, ezért nagyszerű reklámfelületet biztosít. Legyen szó logózásról vagy tematikus grafikai felruházásról, egyik sem akadály. A brandingelhető terület mérete egy 100 cm átmérőjű kör felület.

Nincs grafikusod? Segítünk! 

Ár: 49.990 Ft

Utólagos nyomtatás

Nálunk a korlátlan az tényleg korlátlan, de kivel ne fordult volna elő, hogy a buli hevében elhagyja/elosztja a nyomtatott képeket?!
Esetleg pár jó kép kimaradt az albumból? Vagy csak szimplán a vendégek elvitték a legjobb képeket?

Jelezd ügyfélszolgálatunknál, hogy igényelnéd az utólagos nyomtatást és mindössze 15 000 Ft-ért, minden a rendezvényen készült fotóból nyomtatunk egy példányt és azokat a kívánt címre postázzuk.
 

Ár: 15.000 Ft

Greenbox fotózás

Virtuális háttereink segítségével bárhová el tudjuk repíteni a vendégeket. Nincs másra szükség, csak egy speciális zöld háttérre, némi extra világításra és már indulhat is a fotózás. A vendégeknek lehetősége van kiválasztani az előre betáplált hátterek közül a  számukra legszimpatikusabbat, amely a fotózás után azonnal nyomtatásra kerül.

Ár: 25.000 Ft (Az alap csomagárainkon felül)

CrazyMelange

Könnyed hangulatú háttérzenét keresel, mely megkoronázza rendezvényed? A CrazyMelange duó biztosítja számodra az igazi dallamkánaánt
Ray Charlestól a Budapest Báron át egészen Ed Sheeranig. Ha egy valóban emlékezetes estét szeretnél, ne hagyd ki!

Ár: 79.990 Ft-tól

Vendégkönyv

Prémium minőségű, pezsgő és bézs színben elérhető vendégkönyveink minden rendezvényen népszerűek. Az eseményen készült fotókat a vendégek beragaszthatják a vendégkönybe, így hagyva személyesebb üzenetet a házigazdáknak. A csomag ára tartalmazza az írószereket és a ragasztóanyagot is, így ezzel már nem kell pluszban foglalkoznod az esküvő előtt.

Paraméterek:

29 cm x 29 cm

Egy oldalra 2 db fotó fér kisérőszöveggel. Összesen nagyjából 80 db fotó fér a könyvben. 

Ár: 11.500 Ft

Megrendelés

Kérjük add meg a saját, illetve a rendezvényre vonatkozó adataidat és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot. A megrendelés csak írásos visszaigazolásunk után válik érvényessé.